Liesjes lijstje van dingen die ze niet leuk vindt.....en anderen meestal wel.

Ik ben er zeker van dat u ook wel zo'n lijstje kan opsommen. Er zijn nu eenmaal dingen die sommige mensen 'amazing' vinden en anderen dan weer totaal niet. 


* homeparty's
* carnaval
* skieën
* lopen
* het circus
* verkleedpartijtjes
* roken
* voetbal
* wielrennen
* gember en alles wat daarmee gemaakt wordt
* sterrenrestaurants bezoeken om belachelijk veel geld te betalen voor eten dat je met een vergrootglas op je bord moet zoeken...
* designer-bags
* hoge hakken
* strings....nog nooit zoiets oncomfortabels meegemaakt als dat stuk touw up your *ss!
* assymetrische kapsels: sorry, ik snap het echt niet.
* relatie- en 'echt gebeurd maar toch eigenlijk in scene gezet' programma's zoals daar zijn: singles, waar gebeurd, beschuldigd, alles uit liefde, ....
* reclame
* VTM
* Familie en Thuis
* sci-fi en alien-gerelateerde films
* game of thrones en consoorten* kappersbezoekjes: Ik HAAT het als iemand aan m'n haar zit te frutselen....(met dank aan alle mensen die het vroeger zo nodig vonden om telkens met hun handen door mijn haren te woelen want ik had toch 'zooooooooo moooooooooooi haaaaaaaaar' *aaah* )
* winter- en zomeruur

Zo, dat lucht op! :-) Herken je jezelf hierin of heb je ook zo'n leuke lijst? Feel free to share in de comments of als je zelf blogt: post de link, dan kunnen we allemaal even komen meelezen :)

Reacties

 1. Vraagje: heb je al geskied? En ben je al eens in zo'n sterrenrestaurant gaan eten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja een paar keer vroeger in Kattevenia en in Peer gaan skieën en ik vond er helemaal niks aan.
   En ja ben ook al eens in een poepsjiek restaurant moeten gaan eten en de helft lustte ik niet en het is gewoon niet mijn ding.

   Verwijderen
 2. Voor 90% komt dat overeen :) Ik zie vb wel zeer graag Game of Thrones, en soms een goeie SciFi film. En er is maar 1 homeparty die ik leuk vind : Mylène. Voor de rest ga ik niet en hou ik er geen.
  Al de rest : idem :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ieder zijn ding he :) Ik kan me nog wel vinden in een tupperware-avond, maar dan vooral als ik iets nodig heb en als het niet zo'n kook-demo is.

   Verwijderen

Een reactie posten