Weekend

Wat vliegt de tijd, het is alweer zondagavond! Ik heb dit weekend weer kunnen genieten van vele mama-dochter-momentjes. Zalig toch, maar ook best vermoeiend, met zo'n 3jarige peuter. We hebben dan ook enkele dutjes ingelast, want spelen is vermoeiend en let's face it, mama wordt ook alweer bijna een jaartje ouder. Verder hebben we lekkere soep gemaakt, mac & cheese gegeten en smoothie voor papa gemaakt. Sterre heeft bijna het hele weekend in haar Tinkerbell-outfit rondgefladderd. Ze is er echt dol op! 
Tussen de speel- en knuffelmomenten, dutjes en kookavonturen door kijk ik graag op de blog van een kennis die nu in haar eentje 3 weken door India trekt. Ze vertelt er al haar avonturen en post regelmatig de prachtigste foto's! Als het je ook wat lijkt, kijk dan zeker eens op haar blog

Gisteren moest het ventje uitzonderlijk gaan werken en dat hebben we dan 's avonds gecompenseerd met een lekkere pizza en een gratis filmpje(danku Telenet). 
 
Vandaag zijn we met Pugdrivers Belgium ook een tourtochtje gaan rijden met de wagen. Dat doen we graag. Via het gekende bolleke-pijl-systeem leg je dan een bepaalde route af en geniet onderweg van de prachtige natuur, schitterende vergezichten, mooie huizen en talloze dieren. :-) 

Dat wil dus ook zeggen dat het morgen weer maandag is. Werkendag! We kruipen er dus maar weer lekker vroeg in vanavond.

Tot gauw!
Annelies

Reacties