In the picture: Februari 2014

En toen werd het al maart....tijd dus voor een plogje(photo-log) van februari:

Ik maakte op verzoek nog eens mijn kip gemarineerd in cola en ketchup. De meningen zijn hierover nogal verdeeld, maar unless you've tasted it, I'm not interested in your comments! :)


 Ik maakte ook nog eens zelf mini croissants en mini chocoladebroodjes...Yum!
We deden een Ikea'tje omdat we nog wat opbergkasten nodig hadden voor mini-me haar rommel...deze geurkaarsjes kon ik uiteraard niet laten liggen. Ook hierover zijn de meningen nogal verdeeld, but frankly my dear, ...I don't care :p
Nadat ik op 2 weken tijd 4 keer bij de huisarts terecht kwam met amandelen ter grootte van uit de kluiten gewassen walnoten...nadat ik 2 antibioticakuren en een cortisonekuur zonder resultaat genomen had....werd ik toch maar met spoed op een vrijdagnamiddag naar de NKO-specialist doorverwezen... Het verdict: operatie, byebye amandeltjes. 10 maart is het zover! #bang #zenuwen Ongetwijfeld DE lekkerste chocolade van het moment als je het mij vraagt:
4 jaar geleden bracht ik dit mooie prinsesje ter wereld. Bij een prinses hoort dan ook een echt Prinsessenkasteel....
En prinses Sterre zeurde al van haar 3e verjaardag voor een K3-taart als ze 4 werd. Zo geschiedde... Verder wou ze ook nog een prinsessentaart en een roze taart...De klasgenootjes werden dan weer getrakteerd op een Tinkerbell-cake :)


Omdat ik 4 jaar geleden toch ook een hele prestatie geleverd had, mocht dat ook gevierd worden. Terwijl Sterre op school feest vierde, gingen Johan en ik lekker uit eten in ChiChi's te diepenbeek....yum!!!

 Verder vond ik op een avond na de les deze prachtige tekening op mijn laptop. Gemaakt door mini-me, voor mij. Aaaah...cute :)Ook weer back by popular demand: cinnamon rolls!!!! *kwijl


 1 van mijn all-time favourites: Mary Poppins. #love #supercalifragilisticexpialidocious #aspoonfullofsugar  Stilaan komt het lentezonnetje meer en meer piepen. Sterre en ik genoten er alvast met volle teugen van op een namiddag na school...En tot slot zag ik bij Petra nog een simpel receptje voor een wortelcake. Iets wat ik al jaaaaren eens wou proberen, maar het kwam er maar niet van. Nu had ik geen excuus meer. Het resultaat mocht er zijn. Lekker!!!Een kleine greep van wat ik in februari allemaal deed/meemaakte. Verder zetten we de zoektocht naar werk natuurlijk moedig voort, al zal dat nu eerst even moeten wijken voor de operatie die er aan komt. Daarna vliegen we er weer vollenbak in!
Hoe was jouw voorbije maand? 

Reacties