Lancering Playmobil Super 4

Sinds mijn deelname aan de #boostyourpositivity-challenge van vorig jaar, kreeg ik op een dag plots een blauwe enveloppe in de brievenbus met playmobil figuurtjes in. Even later kreeg ik nog zo een enveloppe en daarna nog 1. 
Ze bleken van WalkieTalkie te komen. Het PR en Reclameagentschap dat achter de #boostyourpositivity zit en nu dus ook Playmobil mag vertegenwoordigen. 

Playmobil zelf is nu al een hele tijd bezig om hun alom bekende speelgoed wat nieuw leven in te blazen. Zo zijn de mannetjes iets meer gestroomlijnd, hebben ze modernere kleding en accessoires en een hedendaagser kapsel. 
Op Ketnet is er nu ook een nieuwe digitaal geanimeerde tekenfilm geïnspireerd op playmobil te zien, met name 'Super 4'. Er moet geen tekening bij gemaakt denk ik, deze reeks gaat over 4 uiteenlopende superhelden: Agent Gene, Prins Alex, Pirate Ruby en beloftevolle fee Twinkle.

bron: vimeo.com

Bij zo een tekenfilm hoort natuurlijk een hele reeks nieuwe figuurtjes en speelsets. 
Enter WalkieTalkie om hier een leuk lanceringsevenement van te maken en jawel, ook yours truly kreeg hiervoor een uitnodiging. Ik schreef me meteen in en keek er vol spanning naar uit. 
bron: uitnodiging WalkieTalkie
Zondag 13 september 2015 was het eindelijk zo ver. We werden rond 10.30 verwacht in de Kinepolis te Brussel. 
Er werd een speciale parking voorzien vlakbij de kinepolis en Sterre was door het dolle heen bij het binnenkomen van het gebouw. Overal stonden levensgrote Playmobil-mannetjes. 


We gingen ons aanmelden aan de balie en Sterre kreeg een mooie badge met haar naam erop. De vriendelijke mensen aan de balie werden getrakteerd op een stel blinkende oogjes en een stralende lach van mijn krullebollie :) 

We waren nog wat vroeg, dus moesten we even geduldig zijn en wachten. Iets wat niet in Sterre haar woordenboek staat uiteraard. Gelukkig mochten we na een tijdje binnen, Sterre wist niet waar ze eerst moest kijken. Er waren nog meer van die grote playmobil-figuren en uitgestalde playsets en demo-opstellingen en ballonnen en drankjes en hapjes en snoepjes en broodjes en kindjes en schminksters en een fotograaf en servettes met een foto van playmobil op en ...en...en .... :-)Toen alle genodigden gearriveerd waren, mochten we naar de filmzaal. Bij het binnengaan kwam ik Petra en haar 'little guy' Noah nog tegen, wat leuk om haar ook eens te ontmoeten. :) In de zaal kregen we een kort welkomstwoordje door Valerie van WalkieTalkie en Leen van Playmobil. 


Daarna kwamen tot Sterre's grote vreugde de 4 grote superhelden de zaal binnengewandeld. Leen stelde hen één voor één aan ons voor. 


Vervolgens kregen we nog wat 'behind the scenes' foto's en informatie en tot slot mochten we 2 afleveringen bekijken op het grote scherm. 'Wauw! Cool he mama?!' :) Na de vertoning mochten we nog een goodiebag in ontvangst nemen en werden er nog belegde broodjes voorzien. Sterre had natuurlijk liever snoepjes dan broodjes, maar soit. 


Ze ging zich dan nog laten schminken en daarna gingen we buiten nog een kijkje nemen. We waren nu toch vlakbij het Atomium, dus konden we er evengoed eens gaan piepen.
Spijtig genoeg was het redelijk druk, dus de binnenkant zullen we eens een ander keertje moeten gaan bekijken.


Bij deze wil ik zeker de toffe mensen van WalkieTalkie en Playmobil nog eens bedanken voor deze leuke ervaring. We had fun! :)

Dikke zoen
Liez
x

Reacties