Doorgaan naar hoofdcontent

2016, lets make it a good one!

De feestdagen in a nutshell:

* werken
* stressen
* last minute pakjesshoppen
* nog meer stressen
* mottig en ellendig zijn
* doen alsof we happy zijn
* aftellen
* soms ook echt happy zijn
* tussendoor ook nog wat werken :)
* megahappy zijn dat die 'doe eens allemaal fake' periode eindelijk weer voorbij is
* aftellen naar disney
* daar oprecht blij van worden
* beseffen dat het solden zijn
* nog even doorbijten en hard werken dus
* altijd blijven lachen(of toch proberen)
* aan goede voornemens doe ik niet meer mee
* aan mezelf en mijn gezondheid leren denken! (ok, dat is misschien dan toch 1 goed voornemen)

En. Hoe was dat daar bij u? 

Bij wijze van opvulling zal ik anders nog wat fotookes plaatsen, want dat is altijd leuk! 
Hoera!
En een gelukkig nieuwjaar nog met alle cliché's van doen. :) 

Goede voornemens, daar doe ik niet aan mee! Maar ik ga wel voor mezelf proberen om mijn eigen lijf en gezondheid op de eerste plaats te zetten. Die donkere plek komt de laatste tijd weer te vaak dichtbij en ik ben vastbesloten om er niet opnieuw in te belanden. Ik ben immers nog steeds uit die vorige put aan het kruipen. 
Kardashian-gewijs doe ik van 'YOLO' dit jaar joh! Zeker na alle gebeurtenissen van het voorbije jaar, ben ik eens te meer weer tot het besef gekomen dat het leven veel te kort is voor al snotterend iedere dag in een hoekje te kruipen vol zelfmedelijden en tristesse ten top. Gedaan, zeg ik! 
Genieten van het leven,dat is iets waarbij ik me nog in vol leerproces bevind. Het is een kunst om dat te kunnen. 

Slapeloosheid, oververmoeidheid als gevolg daarvan, snel geïrriteerd, roepen, tieren, kwaad worden om een te luide ademhaling, .... geef toe, ik was niet goed bezig. Gelukkig komen dit soort gevoelens meer en meer ook in de media, waardoor het juk dat Taboe heet, eindelijk kan worden afgeworpen. 
Het moet gezegd: Nee, ik voelde mij al een hele lange tijd niet meer goed. Ja, er is nog veel werk aan de winkel. Er zullen stappen ondernomen moeten worden, de ene al wat groter dan de andere. De ene al wat akeliger dan de andere. Maar ik ga er voor! Op naar een betere versie van mezelf. Annelies versie 3.3 if you will. En die Annelies gaat zoveel mogelijk uit het leven halen, maat! 

We zijn begonnen met aftellen naar ons 5e tripje alweer naar Disneyland. ("oh boy, daar is ze weer, grow up." Jaja, ik hoor het jullie wel denken, al oogrollend. Maar je doet maar, het kan me niet schelen. Het is MIJN leven en we hebben er flink voor gespaard en daar ben ik trots op en daardoor gaan we er dubbel zo hard van genieten! NAH! ;-) ) 

De aftelrace is dus begonnen. Op dit moment nog 97 dagen te gaan. Woohoow! :) En ik ga er dan ook al mijn verjaardagscadeau krijgen. Maar wat dat is, blijft voorlopig enkel voor mij en mijn roomie een weet en voor jullie een raadsel! Hoera :) 

Zij die mij volgen op FB en Instagram zullen wel al door hebben dat ik van Disneyfan naar Disneyfreak ben geëvolueerd. But I don't care. It makes me happy! :)
Ohja, ik ga ook proberen om videoverslagjes te maken van ons Disneylandtripje. Mijn eerste stappen in de Vlog-wereld. Spannend! Dat is overigens een grote stap, want als er iets is wat ik altijd probeer te vermijden, dan is het wel om in beeld te komen, zowel in video's als op foto's. Ik ga dus waarschijnlijk hoofdzakelijk de omgeving in beeld brengen en niet mijzelf, kwestie van niet meteen alle kijkers weer weg te jagen uiteraard :p 

Iets om naar uit te kijken dus. Ik hou er van als ik iets heb om naar uit te kijken, ook al ben ik nu megaongeduldig en kan de tijd nu niet snel genoeg verder gaan tot 20 april. Maar eerst is er nog de grote K3 show waar we met Sterre naartoe gaan op 17 april. De laatste dag van de tour, ik zal maar genoeg zakdoekjes meenemen zeker? #bleitsmoel 
Sterre kijkt er ook enorm naar uit, ze is zo'n grote fan, vooral van Klaasje want ze vindt zelf dat ze wel een beetje op Klaasje lijkt. :) Ze weet alleen nog niet dat haar allerbeste vriendinnetje ook gaat en langs ons zit(compleet per toeval, what are the odds). Het gaat superleuk worden! 

Genoeg gezeverd nu. Ik ga nog wat aftellen en Disneyvlogs kijken. :) 

Hebben jullie ook zoiets om naar uit te kijken dit jaar? Laat het gerust weten in de comments!

Wishing you all a magical day!

xX Annelies 
Reacties

Populaire posts van deze blog

So about last year....

I can not believe it's already 2018. I can not believe I'll be turning 35 this year. I can not believe how quick 2017 went by. I can not believe what a year it has been....

But I do believe we can make 2018 better! or at least try to. 
The main thing is to stay as positive as possible! Easier said then done, but if at first you don't succeed.... you know what to do ;-) If there is one thing last year taught me, it's to stay positive!

2017 was a pretty crappy year for me personally, but so was 2016. And many years before that. I struggled for over 10 years with symptoms, medical issues, things I had no answer for. Even doctors couldn't figure it out. I was getting pretty depressed, I didn't have any joy in my life anymore. I only had pain and lots of it. And nobody knew where it came from. Bloodtests were always 'okay', despite the fact that there were always inflammatory values in my blood, doctors seem to find this 'normal' .... but I didn't s…

Disneyland Parijs 19-22 april 2016: Shoplog!

Je kan natuurlijk niet naar Disneyland gaan zonder iets te kopen. Al wil ik wel even benadrukken dat wij voor dit reisje meer dan een jaar ruim gespaard hebben. Alle 'rosse' centjes verdwenen meteen in de spaarpot en ook verjaardagscentjes, kermiscentjes, nieuwjaarscentjes, 'zomaar'centjes, .... werden zorgvuldig aan de kant gezet om er een supercalifragilisticexpialidocious vakantie van te maken! :)

Ook Sterre had haar eigen centjes die ze flink bij mekaar gespaard had(met natuurlijk ook wat sponsoring van mama en papa erbij). Ze heeft dus ook zelf een aantal dingetjes mogen kopen. Ik zal met haar aankopen beginnen:


Verder kocht ze ook nog een pop (zoiets als een barbiepop) van Merida en van Elsa. Die laatste kan zingen en geeft ook nog licht. Ze koos ook nog 2 speelsetjes van Anna en van Elsa maar die staan allemaal niet op de foto omdat alles al door mekaar ligt en de helft van de popjes geen kleren meer aanheeft :p 

Dan ga ik nu over tot de orde van de dag: Onze, ja o…

Disneyland Paris: Big plans for Walt Disney Studios Park

So, out of the blue, The Walt Disney Company announced on February 27th 2018, that they are going to invest 2 BILLION euro's into Disneyland Paris' 2nd park: The Walt Disney Studios Park.

DLP fans were waiting for this for a LONG time now, but with the parks not making enough money since openingday and the very strict rules of the French laws and who knows what else ..... the park got a bit neglected somehow. Untill june 2017! 
That's when The Walt Disney Company officially took over Disneyland Paris.

When we heard the news, people had lots of different opinions. Some were disappointed they had to sell their shares to TWDC, some were angry or had mixed feelings, but a lot of them were excited. Amongst them: Me! 
I've seen countless WDW and Disneyland Anaheim vlogs. I know what TWDC is capable of! This 'take over' could only be a good thing. I just knew they had a lot for us in store and just yesterday, they proved me right. 

Although I'm not the biggest Marvel f…