#boostyourpositivity week 4: Destress

Zijn we nu echt al in de laatste week van de #boostyourpositivity challenge beland? Stop de tijd even, asjeblieft! 
Moh, laat dat nu net het thema van deze week zijn: Hoe zorg je er voor dat je de tijd spreekwoordelijk even kan doen stoppen? Met andere woorden: Wat zijn mijn ultieme ontspanningstips?

Dat is voor mij hoofdzakelijk het moment dat ik even ongestoord in de zetel kan ploffen en mijn favoriete series kan kijken. Dat gaat dan over Rookie Blue, Grey's Anatomy en Scandal. Gewoon even verstand op nul en meegaan in de verhalen en situaties die zich op het scherm afspelen. Helaas heb ik daar de laatste jaren niet altijd echt de tijd voor, maar ik probeer er werk van te maken. (Ok, zei ik nu echt dat ik werk maak van ontspanning? Contradictie ten top, but you get the point, right?!)


Well hello there, cute doctors :)

Verder trek ik me ook graag terug in mijn keuken. Als ik tijd genoeg heb en verder alles kan en niet moet, kan ik er echt van genieten en is het voor mij pure ontspanning om de keukenprinses uit te hangen. Nadien de rest van het gezin zien smullen van alles wat ik klaargemaakt heb, is de kers op de taart.

Iets wat ik wel mis is een bad. We hebben enkel een douche en een veel te kleine badkamer. Hoe vaak ik al dacht: hadden we maar een bad... ontelbaar vaak! Nochtans ben ik niet zo'n waterrat en als ik nog maar denk dat ik 'rimpels' begin te krijgen op mijn vingertoppen, beginnen de koude rillingen al over mijn lijf te gaan en gaat mijn haar rechtop staan. Maar zo heel af en toe kan ik toch verlangen naar een ontspannend bad. Vooral toen ik zwanger was, heb ik dat zo keihard gemist!

De zee! Letterlijk en figuurlijk eens gaan uitwaaien op de dijk of het strand. Genieten van een prachtige zonsop- of ondergang, het rustgevende geluid van de golven en de meeuwen. haaaa.... ik zou zo in de auto springen en naar daar rijden. :p
Pretparken. Yes sir! Niks zo leuk als het kind in jezelf even terug naar boven laten komen en je schaamteloos amuseren! Iemand een abonnement voor Disneyland te geef? Ik ontvang het met open armen :) (a girl can dream & try, right?)

Muziek luisteren is ook iets wat me altijd helpt te ontspannen. Welk genre hangt af van mijn mood en de situatie. Dat kan gaan van popsongs, golden oldies, geweldige 80's nummers, rock of keiharde metal. 

En jij? Wat zijn jouw ultieme ontspanningsmomenten of -tips? Deel ze gerust in de comments of post een linkje naar je eigen blog zodat we met z'n allen kunnen komen lezen :) 

#boostyourpositivity

x
Liez
Reacties

Een reactie posten